Vyhľadávanie





V ponuke je 9 nehnuteľností.

MODERNÝ 2izb. BYT S PRIESTRANNOU LOGGIOU, VRÁTANE ZARIADENIA, ŽLTÁ ULICA, SLNEČNICE - VILADOMY, PETRŽALKA

Cena:
243 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Žltá
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 59 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 3
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 371
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj krásny s citom, moderne zariadený 2 izb. byt a veľkou loggiou v obľúbenom bytovom komplexe Slnečnice časť Viladomy (2016) na Žltej ulici v Petržalke.

Celková rozloha bytu predstavuje 48m² plus plocha loggie o veľkosti 11,24m2.
Byt sa nachádza na 3p./6.p. vrátane výťahu, orientovaný na Východ. K bytu prináleží pivničná kobka 3,73m2 v suteréne bytového domu a parkovacie miesto.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
- Vstupná chodba so vstavanou skriňou
- Obývacia časť prepojená s kuchyňou so vstupom na loggiu
- Samostatná spálňa so vstavanou skriňou a so vstupom na loggiu
- Kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou

VYBAVENIE:
Súčasťou prenájmu je aj kompletne, moderné zariadenie bytu. Plne vybavená kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra). Jedálenský stôl + 4ks stoličky. V obývačke ostáva rohová sedačka, stolík pod TV s knižnicou, LCD-TV, konferenčný stolík. V spálni sa nachádza manželská posteľ, vstavaná skriňa a toaletný stolík s kresielkom. V kúpeľni: sprchový kút, zabudovaná práčka, skrinka pod umývadlom, zrkadlo a toaleta. A v predsieni je vstavaná skriňa s dostatočným úložným priestorom.
Benefitom tohto bytu je priestranná loggia, nachádza sa na nej záhradné sedenie kde si človek dopraje oddych po ťažkom dni v práci.
Súčasťou vybavenia je, klimatizácia.

LOKALITA:
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a atraktívnej lokalite, ktorá ponúka výhody moderného bývania. Centrum mesta je 15minút autom, výborná dostupnosť na diaľnicu D4 a R7, obchvat aj do centra mesta s MHD, na skok do Rakúska a Maďarska. Tichá lokalita s výhľadom na les a hrádzu, blízkosť cyklotrasy cez lužný les, v pešej dostupnosti rôzne bufety na hrádzi, Rusovecké jazero.
Nadštandardné developerské riešenie okolia - detské ihriská, basketbal, futbal, workout, krby na grilovačku, veľa zelene. Nákupné centrum Slnečnice market v pešej dostupnosti. Súkromná škôlka vo vedľajšom bytovom dome na prízemí a štátna škôlka vzdialená 100m. V pešej dostupnosti aj rôzne iné služby - reštaurácie, kaviarne, kvetinárstvo,cukráreň, fitko a pod.)

Kúpna cena bytu je: 243.000,-€ vrátane provízie a právneho servisu. Možnosť financovania aj formou hypoúveru.
K bytu je možné dokúpiť parkovanie miesto za 20.000,-EUR a pivničnú kobku za 10.000,-EUR

Mesačné náklady na byt 142,-EUR a elektrika 24,-EUR.

Byt je aktuálne prenajatý, v prípade záujmu je možné byt naďalej prenajímať. Nájomníci sú bezproblémoví a platia načas. Bližšie informácie k cene prenájmu poskytnem telefonicky alebo priamo na obhliadke.

RK zabezpečí kompletný právny a profesionálny servis, podanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad vlastníckeho práva na kataster, poplatok u notára.
V prípade financovania cez hypoúver ponúkame zdarma hypotekárne poradenstvo.

Obhliadky sú možné na základe dohody - v prípade záujmu nás kontaktujte tel. 0944 276 373 alebo e-mailom: michaela-ZVNC-gravisreality.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Gravis reality s.r.o..

Maklér:

makler
Maklér:Michaela Turňová
Telefón:0944276373
E-mail:michaela-ZVNC-gravisreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.